NIEUWS

HUISARTS AARTS GAAT STOPPEN
In 2010 ben ik met passie gestart als huisarts in Heerlen. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt als huisarts en samen met mijn collega’s gebouwd aan het Gezondheidscentrum zoals het nu is. Daar ben ik ontzettend trots op.
De laatste jaren is er echter veel veranderd in de zorg en ik merk dat het beroep als huisarts hierdoor voor de toekomst helaas niet langer bij mij past. Met een dubbel gevoel laat ik daarom weten dat ik zal stoppen met mijn werkzaamheden als huisarts en de praktijk per 1 januari 2024 zal verlaten.
We hebben de afgelopen jaren veel lief en leed met elkaar gedeeld. Dat ga ik zeker missen. Ik wil u dan ook bedanken voor alle vertrouwen dat u in mij als huisarts heeft gehad.
Mijn praktijk zal worden overgenomen door de huisartsen die nu binnen Gezondheidscentrum Heerlen Zuid werkzaam zijn. Ik ben ervan overtuigd dat u van hen de beste zorg zal ontvangen.

Ik wens u het allerbeste in een goede gezondheid!

P. Aarts
Stacks Image 684

HUISARTS SCHOLTES GAAT MET PENSIOEN
Beste patiënten,
Na ruim 33 jaar als Huisarts in Heerlen te hebben gewerkt, heb ik besloten om per 01-01-2024 te stoppen met mijn praktijk en met pensioen te gaan. De medische zorg voor u wordt overgenomen door de reeds langere tijd in ons Gezondheidscentrum Heerlen-Zuid werkende collega’s .
Ik heb er alle vertrouwen in dat dit team – samen met de groep van assistentes en praktijkondersteuners – u op de bekende kundige manier van dienst zal zijn bij al uw medische problemen en vragen.
De persoonlijke band die ik met velen van u in de loop der jaren heb opgebouwd, zal ik zeker gaan missen.

Rest mij u allen hartelijk te danken voor het in mij gestelde vertrouwen en u alle goeds toe te wensen voor de toekomst.

J. Scholtes
Stacks Image 687

Bericht namens Gezondheidscentrum Heerlen-Zuid
Door het vertrek van onze huisartsen Aarts en Scholtes zullen alle patiënten administratief worden omgezet naar huisarts van den Brand. De huisartsen die al jaren bij ons werkzaam zijn kunt u bij de assistentes nog altijd als voorkeur opgeven. Zij zijn er nog steeds en blijven ook werkzaam, nieuw toegevoegd aan het team per 01/01/24 zijn huisarts Mw. H. Goossens en verpleegkundig specialist Mw. T. Starremans.

PATIËNTENSTOP
Tot nader order hanteert de praktijk een patiëntenstop. Het is ook niet mogelijk om op een wachtlijst gezet te worden.

LOCATIE WELTEN / PIJNSWEG
Onze locatie Welten is gewoon geopend.
  • De openingstijden zijn van 08.00 - 12.30 uur
  • Toegang via de voordeur van de "oude apotheek"
  • Parkeren kan voor het pand in de parkeervakken
  • De praktijkondersteuners zijn er op vaste werkdagen
  • Alle huisartsen en assistentes werken via een wisselend schema op de locaties
Het verzoek blijft om vooraf te bellen gezien we in onze jaarplanning zien dat we niet dagelijks een huisarts beschikbaar voor locatie Welten.
Alt image
Stacks Image 7


Stacks Image 160_15
CONTACT
Burg. Waszinkstraat 2
6417 CX Heerlen
Pijnsweg 91
6419 CK Heerlen
telefoon
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur 045-5466111
Via email zijn we bereikbaar op mailGCHZ
U vindt Gezondheidscentrum Heerlen Zuid ook op Facebook
U kunt met ons communiceren via e-mail (maak hiervoor gebruik van ons digitaal patiëntenportaal). Deze mail wordt doorgestuurd naar uw huisarts, deze is door zijn/haar werkprogramma niet altijd in de gelegenheid om de mail dagelijks te bekijken. Het kan daarom enkele dagen duren voordat u antwoord krijgt. Stel daarom nooit dringende medische vragen via de mail!

Alt image
Stacks Image 60

patiëntenomgeving