CORONA INFORMATIE

MAATREGELEN OM CORONA-BESMETTING IN TE DAMMEN:
kom NIET naar de praktijk, maar neem te allen tijde eerst telefonisch contact op 045-5466111
de huisarts en assistentes doen hun uiterste best om uw vragen beantwoorden

De maatregelen op een rij:
  • We vragen u dringend: kom NIET ONAANGEKONDIGD naar de praktijk of apotheek
  • Alle geplande afspraken bij de praktijkondersteuners gaan zoveel mogelijk door, echter op een andere manier dan u van ons gewend bent. Onze praktijkondersteuners werken ook vanuit thuis en nemen in de meeste gevallen telefonisch contact met u op.
  • Bloedprikken is alleen mogelijk op afspraak
  • Er is alleen toegang tot ons pand aan de Burgemeester Waszinkstraat nadat er telefonisch overleg is geweest met de assistentes. Hier zien we streng op toe, voor uw en onze veiligheid
  • Locatie Welten is geheel gesloten voor de reguliere zorg zowel huisartsen als apotheek.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51. Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen. Of de directe links:
Ik ben bang dat ik besmet ben met het coronavirus
Ik wil voorkomen dat ik het nieuwe coronavirus krijg

Vanuit het Dossier coronavirus kunt u de tekst ook downloaden.
Stacks Image 603
Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.
De assistente zal bij iedere patiënt navragen of er klachten zijn. Mocht dit het geval zijn, verzoeken wij u om de praktijk te verlaten. We kunnen u wel op het spreekuur zien, echter op een andere spreekuur. Er is een aparte onderzoeksruimte ingericht voor mensen met luchtwegklachten die dringend medische beoordeling nodig hebben. Wij verzoeken u ten alle tijden een mondneusmasker mee te nemen als u op afspraak komt naar de praktijk, daar we bij uw bezoek de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen. De huisarts zal tijdens het ‘luchtwegspreekuur’ beschermingsmiddelen (zoals een mondneusmasker, spatbril en schort) dragen. Vanwege de RIVM richtlijnen en het aanbieden van zorg op afstand zijn de spreekuurplekken minder dan u gewend bent. Wij zijn genoodzaakt om dit te doen zodat wij geen volle wachtkamers hebben en de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Online kunt u afspraken maken voor de assistente, huisarts en bloedafname. Hiervoor dient u eerst een account aan te vragen voor ons online patiëntenportaal.
Alt image
Stacks Image 7


Stacks Image 160_15
CONTACT
Burg. Waszinkstraat 2
6417 CX Heerlen
Pijnsweg 91
6419 CK Heerlen
(tijdelijk gesloten)
telefoon
Telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur 045-5466111
Via email zijn we bereikbaar op mailGCHZ
U vindt Gezondheidscentrum Heerlen Zuid ook op Facebook
U kunt met ons communiceren via e-mail (maak hiervoor gebruik van ons digitaal patiëntenportaal). Deze mail wordt doorgestuurd naar uw huisarts, deze is door zijn/haar werkprogramma niet altijd in de gelegenheid om de mail dagelijks te bekijken. Het kan daarom enkele dagen duren voordat u antwoord krijgt. Stel daarom nooit dringende medische vragen via de mail!
Hebt u milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kunt u bellen voor een testafspraak naar de GGD. Het nummer is 0800-1202 en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur

Alt image
Stacks Image 60